Feed Genie Support Product Page
Стрижка кота
Asked 03 Sep 2024 11:47:59
1
has this question
03 Sep 2024 11:47:59 User posted:
Мій пухнастик виглядає не найкраще, і я знаю, що йому потрібен професійний догляд, але не знаю, де його знайти. Я пробував звертатися до звичайних ветеринарів, але результат не зовсім той, що я очікував. Можете порадити, де знайти грумінг салон для кота? Replies
Replied 04 Sep 2024 14:11:00
04 Sep 2024 14:11:00 User replied:
Піклування про свого кота для мене завжди було важливим. Останнім часом я вирішила скористатися послугами стрижки для котів salon.masterzoo.ua/ua/yaki-buvayut-strizhki-dlya-kotiv/ котрі є тут і це було відмінне рішення. Мій кіт виглядає бездоганно після професійної стрижки і купання. Крім того, фахівці доглянули за його шерстю та подбали про здоров'я шкіри. Тепер мій улюбленець не тільки виглядає чудово, але й почувається комфортніше. Грумінг салон забезпечив високий рівень обслуговування та якісну роботу.
Replied 28 Sep 2024 06:52:49
28 Sep 2024 06:52:49 User replied:
А собак где порекомендуете стричь? Важно найти проверенное место.
Replied 28 Sep 2024 06:54:19
28 Sep 2024 06:54:19 User replied:
Наша утренняя прогулка началась, как обычно, с игры на улице. Я заметил, что моя собака снова стала похожа на пушистый комок. Поэтому я решил, что пора отправиться в салон для стрижки. В дороге она весело дрыгала лапками, словно предчувствуя перемены. Когда мы вошли в салон, её встретили добрые взгляды мастеров. Если нужна стрижка для ши тцу vogdog.com/ru/stryzhka-shy-ttsu-v-kyeve можете к ним записаться. Я наблюдал, как они с любовью работают с ней. В итоге, вернувшись домой, я был поражён, как она преобразилась — такая ухоженная и стильная!