CSS Image Gallery Support Product Page
Machové steny do obývačky
Asked 02 Nov 2024 14:17:15
1
has this question
02 Nov 2024 14:17:15 User posted:
Ahojte všetci, už nejaký čas uvažujeme s manželom, ako skrášliť našu obývačku niečím netradičným, čo by tam zároveň prinieslo trochu prírody. Klasické izbové rastliny nám bohužiaľ nie vždy vydržia, lebo nemáme veľa času na starostlivosť. Rozmýšľali sme nad machovými stenami, ale nevieme, ako fungujú – či sa o ne treba starať, polievať ich alebo nejako upravovať? Tiež nás zaujíma, či machové steny môžu časom stratiť farbu alebo vzhľad. Boli by sme radi, keby niekto s takýmto dekorom vedel poradiť, či je to vhodné aj do miestnosti, kde sa často mení teplota a vlhkosť. Replies
Replied 02 Nov 2024 15:01:23
02 Nov 2024 15:01:23 User replied:
Ahoj! Machové steny sú naozaj skvelou voľbou, ak chcete do priestoru vniesť zeleň, ale nemáte čas na pravidelnú starostlivosť. Ja som si objednala machovú stenu do obývačky od Ekomoss www.ekomoss.sk/steny-a-obrazy-z-machu/ a som s ňou nadmieru spokojná. Mach, ktorý používajú, je stabilizovaný – to znamená, že je špeciálne ošetrený, aby vydržal svieži a zelený celé roky bez nutnosti polievania alebo hnojenia. Nielenže nevyžaduje údržbu, ale je tiež odolný voči zmenám teploty a vlhkosti, čo je ideálne pre bežné domácnosti. Zostáva krásny a zachováva si farbu vďaka stabilizačnému procesu, ktorý ho ochráni pred vysušením a vyblednutím. Navyše, machové steny od Ekomoss sú navrhnuté s dôrazom na prirodzený vzhľad, takže to v obývačke vyzerá, akoby ste mali kúsok lesa priamo doma. Môžem len odporučiť, je to investícia, ktorá skutočne oživí priestor a prinesie doň príjemnú atmosféru.
Replied 02 Nov 2024 16:01:36
02 Nov 2024 16:01:36 User replied:
Ďakujem krásne za podrobné informácie! Znie to naozaj lákavo, presne to, čo sme hľadali.